facebook

4029 Debrecen Domb u. 4.

+36 (52) 310 635

bstapetakft@t-online.hu

Vinyl padló / Közületi / Simplay burkolatok (bontható)

Tökéletes álpadló rendszerű irodaházak burkolására

A Simplay termék egy új lehetőség azokon a területeken ahol fontos a gyors telepítés és folyamatos az átalakítás. A leggyorsabban telepíthető rendszer a piacon. Akár 50%-os időmegtakarítás érhető el.
Nincs klikk és nincs ragasztás! A Simplay termék egyszerűen az aljzatra fekszik külön rögzítés nélkül! Nagyon hatékony és ideális a kiskereskedelmi ágazatban, szállodák, irodaházak vagy egyéb igazgatási épületeknél. Tökéletes álpadló rendszerű irodaházak burkolására.

A termék 5,00 mm vastag és 0,7 mm kopóréteggel rendelkezik. Tűzállósága Bfl-S1 besorolást kapta. Hangszigetelése 9 dB. A károsanyag kibocsátása rendkívül alacsony a AgBB VOC test alapján. A legmagasabb igényeknek felel meg ezáltal. 10 kő és 20 fahatású termék közül választhat ezáltal számtalan variációs lehetőséget tud kipróbálni. A termék rendkívül hasznos tulajdonsága, hogy nincs véglegesen rögzítve ezáltal bármikor bontható és átalakítható! A már telepített termék bármikor újra felhasználható. Vastagságának köszönhetően a Simplay burkolaton a járás rendkívül csendes.

Fenntartjuk a műszaki fejlődés által előidézett változtatás jogát. A minták csak kivágások a mindenkori termékből. Ezek csak kis részben adják vissza a teljes dekorációs burkolat megjelenését és színét. A színes nyomtatás csak korlátozottan adja vissza a termékek valódi színét. A szín kiválasztásánál eredeti mintákat használjon, melyeket rövid határidővel örömmel elküldünk Önnek.

Fahatású burkolat (bontható)

A fahatású padlók egy része egy finoman domborított felületi struktúrával rendelkezik. A másik része rusztikus, erőteljesebben...

Kőhatású burkolat (bontható)

A kőhatású burkolat mintái az eredeti természetes kő és a közkedvelt beton felület különböző árnyalatait kínálja négyzet...